Најновије

УЕФА највероватније данас доноси одлуку 3:0 за Србију али...

НИОН - Српска фудбалска репрезентација добија три бода за зеленим столом, али и меч(еве) без публике, уз казну од 100.000 до 300.000 франака, док Албанце чека мања новчана казна, сазнаје Курир из добро обавештеног извора.
(Фото: uefa.org)

(Фото: uefa.org)

Дан одлуке у Ниону! Дисциплинска комисија УЕФА данас у подне почиње седницу на којој ће донети одлуку о казнама за прекинуту утакмицу Србија - Албанија. - Та опција је све мање реална. УЕФА не жели поновљену утакмицу јер ће то донети нови негативни публицитет европском фудбалу. Сви би причали и о могућим инцидентима, а тешко је искључити опцију да не било сукоба навијача ван стадиона, без обзира на то где би се играла утакмица. Да су хтели нови меч, не би инсистирали на томе да се у Београду мора наставити са игром. Дакле, једина опција је 3:0 за Србију, а да то не би била награда за ФСС, решиће се казнама на другим пољима, пре свега затварањем трибина на идућим мечевима и високом новчаном казном - каже извор Курира из УЕФА. Није искључено да из Ниона данас и не стигне одлука о казнама. - Због обимне документације, пре свега оне коју је послао ФСС, доношење одлуке може бити померено за сутра. Ако се то и догоди, повећава се могућност утицаја лобиста, а није тајна да је то једини адут албанске стране. Они су свесни тога да тешко могу избећи драстичну казну.
Прочитајте још:

Косово примају у Међународни олимпијски комитет!?

Турци мобилисали српске безбедњаке

На седници Дисциплинске комисије неће бити присутни представници два савеза. - Одлуку ће донети девет чланова комисије УЕФА. Они који не буду у Ниону, учествоваће у раду путем видео-линка, осим тих људи неко неће имати приступ сали где се решава овај случај, па тако на седници неће учествовати ни наши ни албански представници. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА