Најновије

Вођа ЛГБТ покрета подржао глумца осумњиченог за педофилију

На свом Твитер налогу један од лидера ЛГБТ покрета у Србији Слободан Стојановић, стао је у одбрану Горана Јевтића.
Стојановић на страни Јевтића (Фото: Јутјуб)

Стојановић на страни Јевтића (Фото: Јутјуб)

Слободан Стојановић, стао је на страну оптуженог и на свом твитер налогу написао да ако се ради о малолетном лицу од 11 до 14 година, онда родитељи не смеју да га остављају без надзора. Стојановић је окривио родитеље да су морали да држе дете под надзором и изнео свој закључак да се ради детету које је запостављено, па  је  очигледно породица детета лишена његове љубави и поверења, а овиме покушава да на чудне начине то поврати. Стојановић је такође изразио директну подршку Јевтићу против кога је поднета тужба за дело обљубе малолетног лица. Познати глумац Горан Јевтић биће саслушан због оптужбе да је обљубио малолетно лице, пишу београдски медији. “Блиц“ пише да је подигнута приватна кривична пријава против глумца.
Прочитајте још:Јунак филма „Парада“ пријављен да је силовао дечакаУхапшени малолетници на Карабурми због растурања хероина!
Повод је инцидент који се наводно догодио пре неколико месеци у Сомбору, током фестивала Позоришни маратон. “Блиц“ пише да се глумац зближио са малолетним момком којем је омиљени глумац  и да су заједно током фестивала излазили на представе и у кафане. Београдски лист додаје да се између њих двојице догодио сексуални чин у тоалету позоришта, а случај је полицији пријавио отац малолетника. Извор Правда, Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА