Најновије

Весна Дедић: Као студенткиња крала сам књиге

Водитељка РТС Весна Дедић признаје да је као студенткиња крала књиге. На Београдском сајму књига она промовише свој пети роман “Загрли ме“ и каже да је та нафистеција увек подсети на студентске дане, када није имала довољно новца за наслове које је желела да прочита.
Весна Дедић (Фото: Јутјуб)

Весна Дедић (Фото: Јутјуб)

Књижевница каже да се свог греха из младости најчешће сети док читаоцима потписује своја дела. -И на овом Сајму књига мој роман “Загрли ме“ је један од два-три најпродаванија. Док посматрам редове читатељки којима потписујем књиге увек се сетим момента када сам у једном од таквих редова крала књиге- каже Весна Дедић -Због свог искуства увек једним крајичком ока вребам потенцијалног лопова. Весна Дедић тврди да није крала књиге из хобија веч зато што је није могла да их купи. -Како данашње генерације желе да имају нови мобилни или нова кола, тако смо ми желели да имамо што више књига. У време када сам била студент књиге су бил много скупље и недоступније него данас. У силној жењи да имам неке наслове неколико сам и украла- каже Весна и додаје да је радила икључиво у недостаку новца.
Прочитајте још: Мајка које наше певачице је постала свекрва Моники Белучи? Водитељка пљунула Секу Алексић право у лице!
-Сечам се да сам на сајму књига те године потрошила и последњи динар. Више сам се радовала новим књигама него што сам бирнула како ћу преживети следећи месец. Након што је украла одрђене књиге данима је била забринута и у сваком полицајцу на улици видела је некога ко ће да је ухапси каже књижевница. -Чувам и данас те књиге, али исто тако као идавач на сваку своју књигу стављам минималну цену од 500 динара управо мислећи на студенте инезапослене који воле књиге, а немају новца. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА