Најновије

ДС: Ко стоји иза напада на декана ФПН?

БEOГРAД - Посланица ДС Aлександра Jерков питала jе данас министра унутрашњих послова Небоjшу Стефановића да ли држава ради на откривању организатора и наручиоца напада на декана факулетета политичких наука Илиjу Вуjачића.
ДС

ДС

Oна jе на седници Скупштине Србиjе у оквиру посланичких питања навела да постоjи сумња да jе напад организован истакавши да jе питање ко стоjи иза напада веома важно, jер jе реч о свеукупноj безбедности у земљи. - Kо jе таj напад организовао, наручио и ко су особе коjе стоjе иза тог напада и због чега, упитала jе Jерков подсетивши да посланици данас треба да разговараjу о заштити узбуњивача (особе коjе приjављуjу сумњу на корупциjу), а у држави се догодила ситуациjа да jе нападнут професор на сред улице, коjи jе пре два месеца приjавио да му неко прети.
Прочитајте још:

Kирби: Србиjа jе кључ стабилности на Балкану

- Mноги у друштву у коме данас живимо могу да помисле да jе сасвим легитимно да се на такав начин могу обрачунавати са професорима универзитета. Oд вербалног до физичког насиља jе мали корак, оценила jе Jерков, тврдећи да "полициjа селективно реагуjе на случаjеве вербалног и физичког насиља у зависности од тога ко су жртве, а ко починиоци”. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА