Najnovije

DS: Ko stoji iza napada na dekana FPN?

BEOGRAD - Poslanica DS Aleksandra Jerkov pitala je danas ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića da li država radi na otkrivanju organizatora i naručioca napada na dekana fakuleteta političkih nauka Iliju Vujačića.
DS

DS

Ona je na sednici Skupštine Srbije u okviru poslaničkih pitanja navela da postoji sumnja da je napad organizovan istakavši da je pitanje ko stoji iza napada veoma važno, jer je reč o sveukupnoj bezbednosti u zemlji. - Ko je taj napad organizovao, naručio i ko su osobe koje stoje iza tog napada i zbog čega, upitala je Jerkov podsetivši da poslanici danas treba da razgovaraju o zaštiti uzbunjivača (osobe koje prijavljuju sumnju na korupciju), a u državi se dogodila situacija da je napadnut profesor na sred ulice, koji je pre dva meseca prijavio da mu neko preti.
Pročitajte još:

Kirbi: Srbija je ključ stabilnosti na Balkanu

- Mnogi u društvu u kome danas živimo mogu da pomisle da je sasvim legitimno da se na takav način mogu obračunavati sa profesorima univerziteta. Od verbalnog do fizičkog nasilja je mali korak, ocenila je Jerkov, tvrdeći da "policija selektivno reaguje na slučajeve verbalnog i fizičkog nasilja u zavisnosti od toga ko su žrtve, a ko počinioci”. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA