Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Младић на улици убио девојку са 47 убода ножем!

ТАЈВАН - Млади Тајванац суочен је са могућом смртном казном, након што је "на бруталан и нехуман начин" убио своју бившу девојку, а потом оскрнавио њено тело, саопштило је надлежно окружно тужилаштво.
Илустрација (фото: photo4design.com)

Илустрација (фото: photo4design.com)

Чанг Јен-вен (29), дипломац престижног тајванског универзитета, који је радио за једну међународну рачуноводствену фирму, је 22. септембра своју бившу девојку, 22-годишњу васпитачицу у вртићу, избо 47 пута ножем на улици, а потом оскрнавио њено мртво тело, јер је она одбила да му се врати. Случај су полицији пријавили ужаснути пролазници, преноси АФП. Тужилаштво за Чанга тражи смртну казну, истичући да је убиство било планирано, будући да је он нож којим је извршио убиство купио недељу дана раније.
Прочитајте још:

Дадиља силовала десетогодишњег дечака!

Насилни злочини су у принципу ретки на Тајвану, али у последње време су нешто учесталији. Тако је прошле недеље 60 људи оптужено за пребијање до смрти полицајца испред једног ноћног клуба, док је у јулу један 21-годишњи студент у убилачкој помами, ножем усмртио четворо људи и ранио више од 20 других у метроу. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА