Најновије

Србин постао првак света!

МАЛЕЗИЈА - Најуспешнији српски аутомобилиста Милош Павловић освојио је прво место на Светском финалу "Ламборгини супер трофеј", одржаном у Малезији.
Фото: Блог Ивин Свет

Фото: Блог Ивин Свет

Павловић је у тандему са италијанским аутомобилистом Едоардом Пископом после титуле у европском такмичењу стигао и до наслова светског шампиона. Тандем "Боналди моторспорта" доминирао је тркачким викендом на гран-при стази Сепанг у Малезији, пошто су Павловић и Пископо успели да буду једина посада која се попела на постоље у све четири педесетоминутне трке. После два друга места у петак у оквиру завршнице европског шампионата када су осигурали титулу, Павловић и Пископо освојили су у недељу рано ујутро по средњеевропском времену светску титулу победом и једним другим местом у тркама у којима су наступили најбољи возачи из три континентална шампионата.
Прочитајте још:

Лазовић нови капитен Црвене звезде

Павловић је, након победе, изјавио да је то велики дан за њега али и његовог италијанског колегу и тим "Боналди". - Успели смо да остваримо немогуће и освојимо две титуле у четири дана. Пресрећан сам!, рекао је Павловић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА