Najnovije

Srbin postao prvak sveta!

MALEZIJA - Najuspešniji srpski automobilista Miloš Pavlović osvojio je prvo mesto na Svetskom finalu "Lamborgini super trofej", održanom u Maleziji.
Foto: Blog Ivin Svet

Foto: Blog Ivin Svet

Pavlović je u tandemu sa italijanskim automobilistom Edoardom Piskopom posle titule u evropskom takmičenju stigao i do naslova svetskog šampiona. Tandem "Bonaldi motorsporta" dominirao je trkačkim vikendom na gran-pri stazi Sepang u Maleziji, pošto su Pavlović i Piskopo uspeli da budu jedina posada koja se popela na postolje u sve četiri pedesetominutne trke. Posle dva druga mesta u petak u okviru završnice evropskog šampionata kada su osigurali titulu, Pavlović i Piskopo osvojili su u nedelju rano ujutro po srednjeevropskom vremenu svetsku titulu pobedom i jednim drugim mestom u trkama u kojima su nastupili najbolji vozači iz tri kontinentalna šampionata.
Pročitajte još:

Lazović novi kapiten Crvene zvezde

Pavlović je, nakon pobede, izjavio da je to veliki dan za njega ali i njegovog italijanskog kolegu i tim "Bonaldi". - Uspeli smo da ostvarimo nemoguće i osvojimo dve titule u četiri dana. Presrećan sam!, rekao je Pavlović. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA