Најновије

БИЗАРНА ТРАГЕДИЈА: Крикеташ убио колегу лоптицом, сада страхују да не дигне руку на себе

СИДНЕЈ - Аустралијски крикет репрезентативац Фил Хаџис из Максвила у Новом Јужном Велсу није успео да се опорави од тешке повреде главе коју је задобио у уторак на утакмици између Новог Зеланда и Аустралије, када га је бацач Шин Абот ненамерно погодио лоптицом у главу.
Медицински радници одвозе Фила Хјуза са терена (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Медицински радници одвозе Фила Хјуза са терена (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Хаџис је хитно пребачен у болницу Сент Винсент у Сиднеју где је оперисан и стављен у стање индуковане коме. Његова смрт је објављена данас у послеподневним сатима по аустралсијком времену. И док породица, пријатељи, али и цела нација оплакују преминулог Хаџиса, неки страхују за здравље 21-годишњег бацача Абота због одигране улоге у фаталном ударцу. Он је, наводно, толико скрхан смрћу колеге да се једва носи с емоционалном кризом. Абот је данас стигао у болницу Ст. Винсент како би посетио Хаџиса, али ју је недуго затим напустио у сузама сазнавши за трагичну смрт.
Прочитајте још:Самит Г20: Абот претио, Путин га поздравио са осмехом!
Лекар Питер Брукнер казао је медијима да се Хаџис никад није освестио након повреде, и да у тренутку смрти није патио нити осећао бол. Како је Брукнер казао, Хаџис је доживео невероватну повреду која је досад забележена стотињак пута. Наиме, услед ударца лоптице дошло је до дисекције вертибралне артерије, односно компресије артерије која иде из врата у мозак што је изазвало масивно крварење у мозгу. Многи су изразили саучешће породици Хаџис, а међу њима и аустралсијки премијер Тони Абот. Извор: Јутарњи лист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА