Најновије

ТОС прославио успех у Милану - Србија међу 10 најбољих дестинација на свету

БЕОГРАД – Туристички водич Лоунли Планета у Милану уврстио је Србију у 10 најбољих туристичких дестинација за 2015. годину, па је тим поводом у Италији одржан прослава на којој су те дестинације представљене, саопштила је данас Туристичка организација Србије (ТОС).
Србија (Фото: ЈуТјуб)

Србија (Фото: ЈуТјуб)

ТОС је, заједно са још неколико земаља које су у групи награђених, представио туристичку понуду Србије новинарима и туроператерима. Прославу су организовали Лоунли Планет Италија, Радио Капитал, Туристичка организација Србије, град Милано, Норвешка Краљевина и Сингапур. Циљ је била промоција новог водича и Топ 10 дестинација за следећу годину, а госте су забављали Дејана Петровић и његов оркестар Биг Бенд и норвешки Артик пива.
Прочитајте још:(ТРЕЈЛЕР) Џенифер Анистон у потпуно новом светлу – „Cake“
ТОС и Ер Србија организовали су награду игру и добитницима поклонили викенд за двоје у Србији. „Поносни смо што смо уврштени у нови Лонелy Планет водич, јер то показује све веће интересовање иностраних туриста за Србију као туристичку дестинацију. Ово је и показатељ да се на иностраним тржиштима препознају улагања, труд и енергија, коју смо инвестирали у обогаћивање начина промоције разноврсне туристичке понуде Србије”, изјавила је директор ТОС-а Гордана Пламенац. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА