Najnovije

TOS proslavio uspeh u Milanu - Srbija među 10 najboljih destinacija na svetu

BEOGRAD – Turistički vodič Lounli Planeta u Milanu uvrstio je Srbiju u 10 najboljih turističkih destinacija za 2015. godinu, pa je tim povodom u Italiji održan proslava na kojoj su te destinacije predstavljene, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije (TOS).
Srbija (Foto: JuTjub)

Srbija (Foto: JuTjub)

TOS je, zajedno sa još nekoliko zemalja koje su u grupi nagrađenih, predstavio turističku ponudu Srbije novinarima i turoperaterima. Proslavu su organizovali Lounli Planet Italija, Radio Kapital, Turistička organizacija Srbije, grad Milano, Norveška Kraljevina i Singapur. Cilj je bila promocija novog vodiča i Top 10 destinacija za sledeću godinu, a goste su zabavljali Dejana Petrović i njegov orkestar Big Bend i norveški Artik piva.
Pročitajte još:(TREJLER) DŽenifer Aniston u potpuno novom svetlu – „Cake“
TOS i Er Srbija organizovali su nagradu igru i dobitnicima poklonili vikend za dvoje u Srbiji. „Ponosni smo što smo uvršteni u novi Lonely Planet vodič, jer to pokazuje sve veće interesovanje inostranih turista za Srbiju kao turističku destinaciju. Ovo je i pokazatelj da se na inostranim tržištima prepoznaju ulaganja, trud i energija, koju smo investirali u obogaćivanje načina promocije raznovrsne turističke ponude Srbije”, izjavila je direktor TOS-a Gordana Plamenac. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA