Најновије

Словеначки политичар подржао Шешеља: Евро парламент је група будала!

БЕОГРАД - Поводом јучерашње усвојене Резолуције о Шешељу у Европском парламенту, истакнути словеначки политичар и председник Словеначке националне странке Змаго Јелинчич, послао је поруку подршке председнику српских радикала проф. др Војиславу Шешељу, стоји у новом саопштењу СРС.
Змаго Јелинчич (Фото: СРС)

Змаго Јелинчич (Фото: СРС)

"Чланови Словеначке националне странке, а поготово ја особно, мислимо да је евро парламент група будала који скачу како Амери свирају! Све добро господину Шешељу и свима вама." Извршни одбор СРС је иначе јуче донео Резолуцију о неопходности распуштања Европске Уније као тоталитарног режима који угрожава права свих грађана Европе и разбија грађанско друштво, истичући да је политика ЕУ потпуно супротна прокламованим циљевима ЕУ.
Прочитајте још:РОГОЗИН: Политика Запада према Србији је гнусна и цинична
У резолуцији стоји да је извршни одбор СРС размотрио вишедеценијски негативни утицај ЕУ на суверене државе и старе европске народе на пољима људских права и слобода, економије, политике, културе и другим сферама живота и једногласно усвојио резолуцију о неопходности хитног распуштања Европске уније. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА