Najnovije

Slovenački političar podržao Šešelja: Evro parlament je grupa budala!

BEOGRAD - Povodom jučerašnje usvojene Rezolucije o Šešelju u Evropskom parlamentu, istaknuti slovenački političar i predsednik Slovenačke nacionalne stranke Zmago Jelinčič, poslao je poruku podrške predsedniku srpskih radikala prof. dr Vojislavu Šešelju, stoji u novom saopštenju SRS.
Zmago Jelinčič (Foto: SRS)

Zmago Jelinčič (Foto: SRS)

"Članovi Slovenačke nacionalne stranke, a pogotovo ja osobno, mislimo da je evro parlament grupa budala koji skaču kako Ameri sviraju! Sve dobro gospodinu Šešelju i svima vama." Izvršni odbor SRS je inače juče doneo Rezoluciju o neophodnosti raspuštanja Evropske Unije kao totalitarnog režima koji ugrožava prava svih građana Evrope i razbija građansko društvo, ističući da je politika EU potpuno suprotna proklamovanim ciljevima EU.
Pročitajte još:ROGOZIN: Politika Zapada prema Srbiji je gnusna i cinična
U rezoluciji stoji da je izvršni odbor SRS razmotrio višedecenijski negativni uticaj EU na suverene države i stare evropske narode na poljima ljudskih prava i sloboda, ekonomije, politike, kulture i drugim sferama života i jednoglasno usvojio rezoluciju o neophodnosti hitnog raspuštanja Evropske unije. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA