Најновије

Сале Ђорђевић: Остајем лојалан Србији!

Шпански медији, у склопу приче о "подрхтавању" клупе Реал Мадрида, помињу име Александра Ђорђевића као стручњака коме би могао да буде понуђен најатрактивнији посао у европској клупској кошарци.
Александар Саша Ђорђевић (фото: ФИБА)

Александар Саша Ђорђевић (фото: ФИБА)

Када је тренер Олимпијакоса Јоргос Барцокас поднео оставку, селектор Србије јавно изговореним одлучним "не" предупредио је понуду атинског гиганта. Судећи по његовим изјавама, по истом сценарију одиграла би се и евентуална комуникација са мадридским џином. Како каже, у тренутним околностима име и величина клуба нису уопште битни... "Не желим да због посла у клубу напустим другу најбољу репрезентацију на свету. Имајући у виду моје принципе и професионализам, таква опција је искључена. Остаћу лојалан Србији, јер сам то обећао. Било би заиста неодговорно са моје стране да прихватим понуду евролигаша, када треба мислити на предстојеће Европско првенство. Не волим да остављам послове недовршеним. Можда би неко изабрао другачије, ја не..."
Прочитајте још:Кингси повукли дрес Пеђе Стојаковића Ђорђевић: Ка европском успеху крећемо од нуле!
Ђорђевићев уговор са Кошаркашким савезом Србије протеже се до Олимпијских игара у Рију 2016, уколико наш национални тим на Евробаскету 2015. или у додатним квалификацијама избори пласман. До тада, чини се да ће клупски великани морати да се наоружају стрпљењем. Чекала је и Србија, али се сваки минут исплатио... Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА