Najnovije

Sale Đorđević: Ostajem lojalan Srbiji!

Španski mediji, u sklopu priče o "podrhtavanju" klupe Real Madrida, pominju ime Aleksandra Đorđevića kao stručnjaka kome bi mogao da bude ponuđen najatraktivniji posao u evropskoj klupskoj košarci.
Aleksandar Saša Đorđević (foto: FIBA)

Aleksandar Saša Đorđević (foto: FIBA)

Kada je trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas podneo ostavku, selektor Srbije javno izgovorenim odlučnim "ne" predupredio je ponudu atinskog giganta. Sudeći po njegovim izjavama, po istom scenariju odigrala bi se i eventualna komunikacija sa madridskim džinom. Kako kaže, u trenutnim okolnostima ime i veličina kluba nisu uopšte bitni... "Ne želim da zbog posla u klubu napustim drugu najbolju reprezentaciju na svetu. Imajući u vidu moje principe i profesionalizam, takva opcija je isključena. Ostaću lojalan Srbiji, jer sam to obećao. Bilo bi zaista neodgovorno sa moje strane da prihvatim ponudu evroligaša, kada treba misliti na predstojeće Evropsko prvenstvo. Ne volim da ostavljam poslove nedovršenim. Možda bi neko izabrao drugačije, ja ne..."
Pročitajte još:Kingsi povukli dres Peđe Stojakovića Đorđević: Ka evropskom uspehu krećemo od nule!
Đorđevićev ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije proteže se do Olimpijskih igara u Riju 2016, ukoliko naš nacionalni tim na Evrobasketu 2015. ili u dodatnim kvalifikacijama izbori plasman. Do tada, čini se da će klupski velikani morati da se naoružaju strpljenjem. Čekala je i Srbija, ali se svaki minut isplatio... Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA