Најновије

Свађа у скупштини Ниша због Нове године

НИШ - Након што се локална самоуправа изјаснила да нема пара да организује дочек Нове године на Тргу краља Милана огласила се Нова странка која је понудила да о свом трошку приреди дочек Нишлијама.
Ниш (Фото: википедија)

Ниш (Фото: википедија)

- У буџету није предвиђен новац, па је то главни разлог изостанка организованог дочека. Остаје најава да ће Нишки културни центар, са свим установама са којима сарађује, организовати програме намењене свим узрастима и потпуно бесплатно за све који желе да их посете. Са председником градске општине Медијана договорили смо се да организују традиционални дочек српске Нове године у парку Свети Сава - казао је градоначелник Зоран Перишић и додао да нема ништа против иницијативе Нове странке. - Дошло је време да се новац који је изношен из Ниша врати грађанима, макар кроз један дочек Нове године кад већ у мандату своје власти нису могли да учине ништа за поправљање њиховог живота. Живковић каже да још увек нису добили ништа написмено, а да рок који су дали локалној власти истиче данас. Није желео да открије које музичаре планирају да доведу.
Прочитајте још:Шешељ у скупштини Војводине?Москва: Не вршимо притисак на Србију
- Имамо само два услова, да нема опструкције и да дочек преноси Нишка телевизија. Није први пут да уместо власти организујем дочек, то сам учинио и 2005. када је градоначелник био Смиљко Костић - подсетио је Живковић. Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА