Najnovije

Svađa u skupštini Niša zbog Nove godine

NIŠ - Nakon što se lokalna samouprava izjasnila da nema para da organizuje doček Nove godine na Trgu kralja Milana oglasila se Nova stranka koja je ponudila da o svom trošku priredi doček Nišlijama.
Niš (Foto: vikipedija)

Niš (Foto: vikipedija)

- U budžetu nije predviđen novac, pa je to glavni razlog izostanka organizovanog dočeka. Ostaje najava da će Niški kulturni centar, sa svim ustanovama sa kojima sarađuje, organizovati programe namenjene svim uzrastima i potpuno besplatno za sve koji žele da ih posete. Sa predsednikom gradske opštine Medijana dogovorili smo se da organizuju tradicionalni doček srpske Nove godine u parku Sveti Sava - kazao je gradonačelnik Zoran Perišić i dodao da nema ništa protiv inicijative Nove stranke. - Došlo je vreme da se novac koji je iznošen iz Niša vrati građanima, makar kroz jedan doček Nove godine kad već u mandatu svoje vlasti nisu mogli da učine ništa za popravljanje njihovog života. Živković kaže da još uvek nisu dobili ništa napismeno, a da rok koji su dali lokalnoj vlasti ističe danas. Nije želeo da otkrije koje muzičare planiraju da dovedu.
Pročitajte još:Šešelj u skupštini Vojvodine?Moskva: Ne vršimo pritisak na Srbiju
- Imamo samo dva uslova, da nema opstrukcije i da doček prenosi Niška televizija. Nije prvi put da umesto vlasti organizujem doček, to sam učinio i 2005. kada je gradonačelnik bio Smiljko Kostić - podsetio je Živković. Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA