Најновије

Дао бескућнику новац и изненадио се на шта га је потрошио (ВИДЕО)

Како би испитао што бескућници раде са новцем који им дајемо, Џош Палер је једном од њих дао $ 100, а скривена камера пратила је човека да провере шта ће с тим новцем учинити.
Фото: Јутјуб принтскрин

Фото: Јутјуб принтскрин

Бескућник је прво ушао у продавницу алкохолних пића и изашао с неколико кеса, а затим се упутио у оближњи парк. Оно што је уследило дирнуло је милионе људи широм света. Наиме, човек је из кеса почео вадити храну и делити са осталим бескућницима. Након што му је Палер објаснио о чему је реч, бескућник му је испричао своју животну причу и рекао да је на улици завршио након смрти мајке и очуха. "Ово што сам учинио ме усрећује. Многи бескућници жртве су околности, а не властите лењости или овисности о дрогама", рекао је човек. "Касније смо га одвели на вечеру и платили му хотел да има где преспавати. Што сам више с њим разговарао то ми је било јасније да је искрен. Дао сам му свој број и рекао да ме може назвати кад год пожели. Ово је још један доказ да књиги не смемо судити према корицама ", стоји у опису видеа.
Прочитајте још:Златокрили славуји предвиђају природне катастрофеУ Тбилисију икона Богородице мироточи већ пуне три године
Извор: index.h

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА