Најновије

И ДАЉЕ МАМИ УЗДАХЕ: Ево како изгледа некада најлепша тенисерка Ана Курњикова (ФОТО)

Бивша руска тенисерка Ана Курњикова, током своје играчке каријере, важила је за велику лепотицу и заводницу на терену. Управо због тога је и била једна од најпопуларнијих играчица, иако није имала превише спортског успеха.
Фото: Фејсбук

Фото: Фејсбук

Захваљујући свом изгледу, Ана је чак десет пута више зарађивала од реклама него од тениса, а према неким информацијама успела је да појача свој банковни рачун за чак 70 милиона долара. Због великих проблема са леђима рано је окончала каријеру, а данас има 33 године и живи у Мајамију где повремено ради као кондициони тренер. Дуго је била у вези са познатим певачем Енрикеом Иглесијасем, али је наводно њихова љубав пукла почетком 2013. године. Међутим, то очигледно није утицало много на Ану која и даље изгледа невероватно и објављује слике на Фејсбуку из бекстејџа док Енрике држи концерте. [caption id="attachment_439294" align="aligncenter" width="487"]Фото: Фејсбук Фото: Фејсбук[/caption]
Прочитајте још:НЕВИНАШЦА: Шта порно глумци раде кад се пензионишу?За њима је уздисала цела Југославија: Овако изгледају данас!
Извор: Правда, Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА