Najnovije

I DALJE MAMI UZDAHE: Evo kako izgleda nekada najlepša teniserka Ana Kurnjikova (FOTO)

Bivša ruska teniserka Ana Kurnjikova, tokom svoje igračke karijere, važila je za veliku lepoticu i zavodnicu na terenu. Upravo zbog toga je i bila jedna od najpopularnijih igračica, iako nije imala previše sportskog uspeha.
Foto: Fejsbuk

Foto: Fejsbuk

Zahvaljujući svom izgledu, Ana je čak deset puta više zarađivala od reklama nego od tenisa, a prema nekim informacijama uspela je da pojača svoj bankovni račun za čak 70 miliona dolara. Zbog velikih problema sa leđima rano je okončala karijeru, a danas ima 33 godine i živi u Majamiju gde povremeno radi kao kondicioni trener. Dugo je bila u vezi sa poznatim pevačem Enrikeom Iglesijasem, ali je navodno njihova ljubav pukla početkom 2013. godine. Međutim, to očigledno nije uticalo mnogo na Anu koja i dalje izgleda neverovatno i objavljuje slike na Fejsbuku iz bekstejdža dok Enrike drži koncerte. [caption id="attachment_439294" align="aligncenter" width="487"]Foto: Fejsbuk Foto: Fejsbuk[/caption]
Pročitajte još:NEVINAŠCA: Šta porno glumci rade kad se penzionišu?Za njima je uzdisala cela Jugoslavija: Ovako izgledaju danas!
Izvor: Pravda, Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA