Најновије

Вучић: Спустили смо Србију са неба на којем се ништа не ради!

БЕОГРАД – Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да је његова влада одузела Србију разним разбојницима и вратила је грађанима.
Александар Вучић, премијер Србије (Фото: ЈуТјуб)

Александар Вучић, премијер Србије (Фото: ЈуТјуб)

„Ово је влада тешких одлука за тешко време”, истакао је премијер на годишњој прес конференцији, на којој је сумирао учинак свог кабинета у протеклих осам месеци, истичући да су радили отворено, поштено и одговорно Вучић је оценио да влада, која је формирана 27. априла, враћа наду грађанима да ће, ако буду радили и били марљиви и вредни, Србија постати пристојна земља. „Први посао је нам био да кажемо да је ово отворена земља, земља радника и сељака, оних који марљиво и поштено раде, а не тајкунско - политичка прћија. И ако сам нечим задовољан, задовољан сам тиме што смо одузели Србију разбојницима и вратили је грађанима”, истакао је Вучић. „Све митове који су нас годинама убеђивали да смо посебни, да ништа није до нас и да су празне речи важније од дела, морали смо да оставимо иза себе, као и нерад, неодговорност и дефиницију 'да нико не може да ме плати толико мало, колико мало ја могу да радим', како су се претходне власти понашале, а земља била препуштена политичарима и тајкунима, који су је уништили”, рекао је премијер.
Прочитајте још:Вучић: Србија ће бити звезда у успону, нећемо више чекати
Он је навео да је влада ставила пред себе тешке циљеве, другачије од оних постављених пред било коју претходну владу, који би требало да промене земљу, али пре свега грађане, наше навике и понашање. „Спустили смо Србију са неба на којем се не ради и нема никаквих перавила, на земљу на којој се тешко ради, а мораће и више, и на којој постоје иста правила за све”, рекао је Вучић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА