Najnovije

Vučić: Spustili smo Srbiju sa neba na kojem se ništa ne radi!

BEOGRAD – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegova vlada oduzela Srbiju raznim razbojnicima i vratila je građanima.
Aleksandar Vučić, premijer Srbije (Foto: JuTjub)

Aleksandar Vučić, premijer Srbije (Foto: JuTjub)

„Ovo je vlada teških odluka za teško vreme”, istakao je premijer na godišnjoj pres konferenciji, na kojoj je sumirao učinak svog kabineta u proteklih osam meseci, ističući da su radili otvoreno, pošteno i odgovorno Vučić je ocenio da vlada, koja je formirana 27. aprila, vraća nadu građanima da će, ako budu radili i bili marljivi i vredni, Srbija postati pristojna zemlja. „Prvi posao je nam bio da kažemo da je ovo otvorena zemlja, zemlja radnika i seljaka, onih koji marljivo i pošteno rade, a ne tajkunsko - politička prćija. I ako sam nečim zadovoljan, zadovoljan sam time što smo oduzeli Srbiju razbojnicima i vratili je građanima”, istakao je Vučić. „Sve mitove koji su nas godinama ubeđivali da smo posebni, da ništa nije do nas i da su prazne reči važnije od dela, morali smo da ostavimo iza sebe, kao i nerad, neodgovornost i definiciju 'da niko ne može da me plati toliko malo, koliko malo ja mogu da radim', kako su se prethodne vlasti ponašale, a zemlja bila prepuštena političarima i tajkunima, koji su je uništili”, rekao je premijer.
Pročitajte još:Vučić: Srbija će biti zvezda u usponu, nećemo više čekati
On je naveo da je vlada stavila pred sebe teške ciljeve, drugačije od onih postavljenih pred bilo koju prethodnu vladu, koji bi trebalo da promene zemlju, ali pre svega građane, naše navike i ponašanje. „Spustili smo Srbiju sa neba na kojem se ne radi i nema nikakvih peravila, na zemlju na kojoj se teško radi, a moraće i više, i na kojoj postoje ista pravila za sve”, rekao je Vučić. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA