Најновије

Љајић: Не може цео Пазар да испашта због једног идиота!

НОВИ ПАЗАР – Потпредседник Владе Србије Расим Љајић најавио је да ће власти у Новом Пазару под хитно решити проблем са навијачима и поручио да не сме цео град да испашта због једног идиота који баци петарду на противничког тренера.
Расим (фото Јутјуб)

Расим (фото Јутјуб)

Тренер Партизана Марко Николић погођен је недавно петардом у Новом Пазару за време утакмице и клуб је кажњен са три утакмице без присуства публике на домаћем терену.
Прочитајте још:(ВИДЕО) „Делије“ најбољи навијачи на свету у 2014. години!
„До сада смо 12 утакмица играли без публике, сад ћемо још три, све због једног идиота за кога сви знамо ко је, зна и полиција и и ништа не уради. Зато ћемо на стадиону да инсталирамо више од 20 камера, у сваком тренутку ће се знати ко је направио неки инцидент и пошто полиција неће ништа да ради добиће готове снимке. Неко нам одузима право да играмо Европу, јер је дошао на стадион да лечи своје фрустрације. То више не можемо да дозволимо идиотима, због оних седам-осам хиљада верних навијача”, изјавио је Љајић на свечаности поводом избора најбољих спортиста Новог Пазара у 2014. години. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА