Najnovije

LJajić: Ne može ceo Pazar da ispašta zbog jednog idiota!

NOVI PAZAR – Potpredsednik Vlade Srbije Rasim LJajić najavio je da će vlasti u Novom Pazaru pod hitno rešiti problem sa navijačima i poručio da ne sme ceo grad da ispašta zbog jednog idiota koji baci petardu na protivničkog trenera.
Rasim (foto Jutjub)

Rasim (foto Jutjub)

Trener Partizana Marko Nikolić pogođen je nedavno petardom u Novom Pazaru za vreme utakmice i klub je kažnjen sa tri utakmice bez prisustva publike na domaćem terenu.
Pročitajte još:(VIDEO) „Delije“ najbolji navijači na svetu u 2014. godini!
„Do sada smo 12 utakmica igrali bez publike, sad ćemo još tri, sve zbog jednog idiota za koga svi znamo ko je, zna i policija i i ništa ne uradi. Zato ćemo na stadionu da instaliramo više od 20 kamera, u svakom trenutku će se znati ko je napravio neki incident i pošto policija neće ništa da radi dobiće gotove snimke. Neko nam oduzima pravo da igramo Evropu, jer je došao na stadion da leči svoje frustracije. To više ne možemo da dozvolimo idiotima, zbog onih sedam-osam hiljada vernih navijača”, izjavio je LJajić na svečanosti povodom izbora najboljih sportista Novog Pazara u 2014. godini. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA