Најновије

Палма: Господо хомосексуалци и даље ћу износити ставове против вас!

JAГOДИНA - Председник Jединствене Србиjе и Скупштине града Jагодина Драган Mарковић Палма изjавио jе данас да ће поштовати одлуку Aпелационог суда у Београду да jе крив за дискриминациjу ЛГБT особа, поводом жалбе Геj стреjт алиjансе и поручио да неће променити своj став о хомосексуалцима.
Палма - доследно против ЛГБТ (Фото: ЈС)

Палма - доследно против ЛГБТ (Фото: ЈС)

"Поштоваћу одлуку Aпелационог суда, али исто тако желим да пошаљем поруку господи хомосексуалцима. Господо хомосексуалици, ни jедна казна, нити мера на свету неће ме уплашити да променим став и подржим хомосексуалце. Jа никада у животу, господо хомосексуалци, нисам кршио људска права и не видим коjа су то људска права угрожена хомосексуалцима", поручио jе Драган Mарковић Палма у отвореном псму jавности. Председник Jединствене Србиjе подсетио jе да се он бори против "беле" куге, а исто тако "господа хомосексуалци знаjу, да из везе два мушкарца не може да се роди дете".
"У Србиjи jе до 2013. године 30.000 људи више умирало, него што се рађалао, а од 2013.године 35 000 људи више умре него што се роди и због тога ћу се и даље, господо хомосексуалци, борити да породица буде основни стуб нашег друштва", поручио jе он.
Драган Mарковић Палма jе поновио да ће он и даље бити против одржавања било ког jавног скупа када су у питању хомосексуалци, "jер њима нико не брани да у четири зида раде што хоће, а упорним инсистирањем да своjе опредељење jавно демонстриjаjу, управо они крше права већине грађана Србиjе коjи их не подржаваjу". Прочитајте још:OД КОГА САД БЕЖЕ: 70.000 Албанаца са Косова тражи азил у ЕУТадићеви за Сребреницу, а против Ратка Младића!Какав сендвич хоће најбоља светска порно звезда!? У "пост скриптуму" отвореног писма, Палма jе приметио да jе одлука Aпелационог суда утицала на њега да припаднике ЛГБT популациjе све време у писму назива "господом хомосексуалцима", наглашаваjући да ни ова, нити друге одлуке, неће забранити нити Jединственоj Србиjи нити њему, као њеном председнику, да износи своjе мишљење "о господи хомосексулацима“. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА