Најновије

Угљанин: "Полиција се полако претвара у националистичко-четничку организацију!"

НОВИ ПАЗАР - Лидер СДА Сулејман Угљанин, који је народни посланик у Скупштини Србије и председник Бошњачког националног већа, оптужио је полицију, тужилаштво и друге државне органе да су саучесници у покушају атентата на њега пре шест година и да опструирају истрагу која се, како је нагласио, води поводом покушаја његовог убиства.
Сулејман Угљанин (Фото: ЈуТјуб)

Сулејман Угљанин (Фото: ЈуТјуб)

"Прошло је шест година откако су неки људи у Новом Пазару покушали атентат на мене, и то у тренутку када сам био министар. Очекивали смо бар помак у истрази, али се ништа није догодило, полиција се полако претвара у националистичко-четничку организацију", казао је Угљанин. Он је оптужио полицију да малтретира посланике СДА док путују на седнице Скупштине у Београд. "Да ли је то порука Бошњацима да више не треба да иду на седнице парлемента у Београд и да треба да формирају свој парламент у Новом Пазару?", запитао се Угљанин.
Прочитајте још:Љајић: Не може цео Пазар да испашта због једног идиота!Четнички командант стигао у Нови ПазарПогледајте како је Шешељ одговорио навијачима из Новог Пазара
Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА