Najnovije

Ugljanin: "Policija se polako pretvara u nacionalističko-četničku organizaciju!"

NOVI PAZAR - Lider SDA Sulejman Ugljanin, koji je narodni poslanik u Skupštini Srbije i predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća, optužio je policiju, tužilaštvo i druge državne organe da su saučesnici u pokušaju atentata na njega pre šest godina i da opstruiraju istragu koja se, kako je naglasio, vodi povodom pokušaja njegovog ubistva.
Sulejman Ugljanin (Foto: JuTjub)

Sulejman Ugljanin (Foto: JuTjub)

"Prošlo je šest godina otkako su neki ljudi u Novom Pazaru pokušali atentat na mene, i to u trenutku kada sam bio ministar. Očekivali smo bar pomak u istrazi, ali se ništa nije dogodilo, policija se polako pretvara u nacionalističko-četničku organizaciju", kazao je Ugljanin. On je optužio policiju da maltretira poslanike SDA dok putuju na sednice Skupštine u Beograd. "Da li je to poruka Bošnjacima da više ne treba da idu na sednice parlementa u Beograd i da treba da formiraju svoj parlament u Novom Pazaru?", zapitao se Ugljanin.
Pročitajte još:LJajić: Ne može ceo Pazar da ispašta zbog jednog idiota!Četnički komandant stigao u Novi PazarPogledajte kako je Šešelj odgovorio navijačima iz Novog Pazara
Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA