Најновије

Пут до истине посејан је смрћу

Роман "Иродов рукопис" вишеструко награђиваног италијанског аутора Масима Пјетрозелија ускоро ће се појавити у издању Евро-Ђунтија.. Овај историјски трилер, пун напетости и мистерије, доживео је одличан пријем читалаца на Апенинском полуострву, а српски је први инострани језик на који је преведен.
Насловна страна Евро-Ђунти

Насловна страна Евро-Ђунти

Средњи век. Трагични догађаји потресају Рим. Нестало је четворо деце која носе имена четворице апостола јеванђелиста. Леонија и Грифо, изасланици цара Рудолфа Другог, који су се у граду затекли како би за цара набавили ретке реликвије, игром случаја увучени су у тај мистериозан догађај. Сви трагови воде до озлоглашеног Мајстора монограма, римског сликара, аутора Иродовог рукописа, књиге са застрашујућим богохулним минијатурама. Истина се крије у римским лагумима, где су се некада одржавали необични обреди и језива жртвовања. Масимо Пјетрозели, аутор романа је инжењер електротехнике из Рима рођен 1964. године. Страствени је љубитељ жанровске књижевности и награђивани аутор девет романа, чија се тематика углавном одвија у различитим историјским раздобљима његовог родног града. Једини је аутор који је исте године, 2014, овенчан двема највећим књижевним наградама издавачке куће Мондадори: Уранија и Тедески.
Прочитајте још: „Приче са дијагнозом“ нова књига Марка ВидојковићаНајстрожија тајна Отоманске империје: Објављен видео како се крунише султан
Извор: Правда/Марија Гојковић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА