Најновије

РУСИЈА ЦВЕТА ПОД САНКЦИЈАМА: За једну седмицу девизне резерве увећане за 8 милијарди долара!

МОСКВА - Централна банка Русије је саопштила да је за последњих седам дана дошло до увећања девизних резерви Русије за 8 милијарди америчких долара, односно, са 352.9 скочиле су на 360.8 милијарди долара.
Руска рубља (Фото: tv29.ru)

Руска рубља (Фото: tv29.ru)

У периоду од 20. до 27. марта курс долара у односу на рубљу је 3.40, док је евро 2.06, што представља додатно јачање руске рубље и њену стабилизацију. Крајем прошле године, објављено је да су руске резерве злата достигле 1,187.5 тона, што је максимум за последње две деценије. Сви ови подаци показују да су најаве Кремља да ће реорганизацијом и унапређењем деловања руске привреде и економије искористити санкције у корист прогресивног развоја Русије остварене. Русија бележи очигледно раст своје економије, а санкције не само да нису дале резултат, како то често говоре западни политичари, него су и поспешиле развој привреде и економије Руске Федерације.
Прочитајте још:Амерички генерали позвали на јаче војно супростављање Русији!Путин: Бацићемо нуклеарку и отерати НАТО са наших граница!Песков: Западни медији демонизују Русију, сами се плашећи тога што пишу
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА