Najnovije

RUSIJA CVETA POD SANKCIJAMA: Za jednu sedmicu devizne rezerve uvećane za 8 milijardi dolara!

MOSKVA - Centralna banka Rusije je saopštila da je za poslednjih sedam dana došlo do uvećanja deviznih rezervi Rusije za 8 milijardi američkih dolara, odnosno, sa 352.9 skočile su na 360.8 milijardi dolara.
Ruska rublja (Foto: tv29.ru)

Ruska rublja (Foto: tv29.ru)

U periodu od 20. do 27. marta kurs dolara u odnosu na rublju je 3.40, dok je evro 2.06, što predstavlja dodatno jačanje ruske rublje i njenu stabilizaciju. Krajem prošle godine, objavljeno je da su ruske rezerve zlata dostigle 1,187.5 tona, što je maksimum za poslednje dve decenije. Svi ovi podaci pokazuju da su najave Kremlja da će reorganizacijom i unapređenjem delovanja ruske privrede i ekonomije iskoristiti sankcije u korist progresivnog razvoja Rusije ostvarene. Rusija beleži očigledno rast svoje ekonomije, a sankcije ne samo da nisu dale rezultat, kako to često govore zapadni političari, nego su i pospešile razvoj privrede i ekonomije Ruske Federacije.
Pročitajte još:Američki generali pozvali na jače vojno suprostavljanje Rusiji!Putin: Bacićemo nuklearku i oterati NATO sa naših granica!Peskov: Zapadni mediji demonizuju Rusiju, sami se plašeći toga što pišu
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA