Најновије

ТАТА, ТИ СИ МОЈ ХЕРОЈ: Заплакаћете кад прочитате писмо које је син написао погинулом српском специјалцу

У стравичним сукобима у Куманову настрадао је полицајац Горан Стојменовић, као и неколико његових колега који су се нашли под налетом терориста у тренутку крвавих окршаја.
Фото: Фејсбук

Фото: Фејсбук

Син преминулог полицајца је написао потресну поруку на друштвеној мрежи Фејсбук, у оквиру коментара на слици свог трагично убијеног оца. Он је на овај начин желео да објасни да је отац за њега представљао “хероја, идола и анђела”. Поред тога што је истакао да никад неће заборавити свог родитеља и да ће му заувек остати у срцу, он је и додао у свом писму да је његов отац био пример правог полицајца. "Шта год да напишем је мало и оно што пишем, пишем са сузама у очима, био си  прави полицајац за пример, био си мој херој, мој идол, анђео наш. Заувек ћеш бити у нашим срцима, никада те нећемо заборавити! Почивај у миру, тата. Нека ти је лака земља, волим те "- пише на син на свом Фејсбук профилу. Да подсетимо, Горан Стојменовић сахрањен је на гробљу Камник у околини Скопља.
Прочитајте још:У КУМАНОВУ ЗАРОБЉЕН ХАРАДИНАЈЕВ БЛИСКИ САРАДНИК: Сефа палио југ Србије!Лазански: Куманово „дириговано споља“НОВИ ДЕТАЉИ НАПАДА АЛБАНАЦА У МАКЕДОНИЈИ: Харадинај командовао убијањима, Еди Рама их одобрио!
Извор: vecer.mk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА