Najnovije

TATA, TI SI MOJ HEROJ: Zaplakaćete kad pročitate pismo koje je sin napisao poginulom srpskom specijalcu

U stravičnim sukobima u Kumanovu nastradao je policajac Goran Stojmenović, kao i nekoliko njegovih kolega koji su se našli pod naletom terorista u trenutku krvavih okršaja.
Foto: Fejsbuk

Foto: Fejsbuk

Sin preminulog policajca je napisao potresnu poruku na društvenoj mreži Fejsbuk, u okviru komentara na slici svog tragično ubijenog oca. On je na ovaj način želeo da objasni da je otac za njega predstavljao “heroja, idola i anđela”. Pored toga što je istakao da nikad neće zaboraviti svog roditelja i da će mu zauvek ostati u srcu, on je i dodao u svom pismu da je njegov otac bio primer pravog policajca. "Šta god da napišem je malo i ono što pišem, pišem sa suzama u očima, bio si  pravi policajac za primer, bio si moj heroj, moj idol, anđeo naš. Zauvek ćeš biti u našim srcima, nikada te nećemo zaboraviti! Počivaj u miru, tata. Neka ti je laka zemlja, volim te "- piše na sin na svom Fejsbuk profilu. Da podsetimo, Goran Stojmenović sahranjen je na groblju Kamnik u okolini Skoplja.
Pročitajte još:U KUMANOVU ZAROBLJEN HARADINAJEV BLISKI SARADNIK: Sefa palio jug Srbije!Lazanski: Kumanovo „dirigovano spolja“NOVI DETALJI NAPADA ALBANACA U MAKEDONIJI: Haradinaj komandovao ubijanjima, Edi Rama ih odobrio!
Izvor: vecer.mk

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA