Најновије

Наши саватисти освојили петнаест медаља на Првенству Балкана

Савате репрезентација Србије остварила је изузетан резултат на Првенству Балкана, које је одржано у хрватском граду Вараждину.
Савате репрезентација Србије (Фото: Фејсбук)

Савате репрезентација Србије (Фото: Фејсбук)

Наши су, у комбат и асо саватеу, освојили чак петнаест медаља у сениорској и јуниорској конкуренцији, од чега девет златних пет сребрних и једну бронзану. У генералном пласману Србија је била друга, иза Хрватске, која је имала и кадете, а они су узели три злата. Оно што је најважније је то да су наши борци показали да су и даље у светском врху, а у овој години очекују их светска и европска првенства. Иначе, на отварању такмичења председнику Савате савеза Србије Миодрагу Ракићу додељена је диплома за заслужног члана Интернационалне савате федерације, коју му је уручила председница др Жули Габриел. Врховни судија била је наша Маја Оџић. Златне медаље освојили су: Кристина Ђолић (Војводина), Хелена Максимовић (“Горан Остојић”), Јована Миловановић (Победник), Теодора Манић (“Горан Остојић”), Синиша Зељковић, Горан Бајшански, Илеш Пап (сви Војводина), Дамјан Марковић (Рума) и Драгољуб Бован (Олимп). Сребро је припало Вуку Кесићу (Рума), Славку Станојеву (Гард), Горану Сучевићу и Стефану Јањатову (Банат) и Радоју Стевановићу (“Горан Остојић”). Бронзу је освојила Нада Миладинов (Арена). Уз репрезентативце били су селектор Мирослав Оџић, тренери Миодраг Ракић, Слободан Попов, Дејан Гавриловић и Иван Јегоровић, а правду су делили Маја и Александра Оџић и Мирослав Француски.
Прочитајте још:Лига Европе: Дњепар јури сензацију, Севиља на корак од финалаПре 25 година догодио се Максимир, најбруталнија туча БББ и Делија и полиције! (ВИДЕО)
Извор: Дневник

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА