Najnovije

Naši savatisti osvojili petnaest medalja na Prvenstvu Balkana

Savate reprezentacija Srbije ostvarila je izuzetan rezultat na Prvenstvu Balkana, koje je održano u hrvatskom gradu Varaždinu.
Savate reprezentacija Srbije (Foto: Fejsbuk)

Savate reprezentacija Srbije (Foto: Fejsbuk)

Naši su, u kombat i aso savateu, osvojili čak petnaest medalja u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji, od čega devet zlatnih pet srebrnih i jednu bronzanu. U generalnom plasmanu Srbija je bila druga, iza Hrvatske, koja je imala i kadete, a oni su uzeli tri zlata. Ono što je najvažnije je to da su naši borci pokazali da su i dalje u svetskom vrhu, a u ovoj godini očekuju ih svetska i evropska prvenstva. Inače, na otvaranju takmičenja predsedniku Savate saveza Srbije Miodragu Rakiću dodeljena je diploma za zaslužnog člana Internacionalne savate federacije, koju mu je uručila predsednica dr Žuli Gabriel. Vrhovni sudija bila je naša Maja Odžić. Zlatne medalje osvojili su: Kristina Đolić (Vojvodina), Helena Maksimović (“Goran Ostojić”), Jovana Milovanović (Pobednik), Teodora Manić (“Goran Ostojić”), Siniša Zeljković, Goran Bajšanski, Ileš Pap (svi Vojvodina), Damjan Marković (Ruma) i Dragoljub Bovan (Olimp). Srebro je pripalo Vuku Kesiću (Ruma), Slavku Stanojevu (Gard), Goranu Sučeviću i Stefanu Janjatovu (Banat) i Radoju Stevanoviću (“Goran Ostojić”). Bronzu je osvojila Nada Miladinov (Arena). Uz reprezentativce bili su selektor Miroslav Odžić, treneri Miodrag Rakić, Slobodan Popov, Dejan Gavrilović i Ivan Jegorović, a pravdu su delili Maja i Aleksandra Odžić i Miroslav Francuski.
Pročitajte još:Liga Evrope: Dnjepar juri senzaciju, Sevilja na korak od finalaPre 25 godina dogodio se Maksimir, najbrutalnija tuča BBB i Delija i policije! (VIDEO)
Izvor: Dnevnik

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA