Најновије

ПОГАЗИЛЕ ДОГОВОР: Инцидент на састанку српских и косовских посланица

ПРИШТИНА - Посланице Скупштине Србије састале су се у Приштини са посланицама косовског парамента, а састанак је обележио инцидент око спомињања “Републике Косово”.
Скупштина Косова (Фото: ЈуТјуб)

Скупштина Косова (Фото: ЈуТјуб)

“Република Косово” поменута је у филму о улози жена у друштву и односима Београда и Приштине. На то је реаговала посланица Народне скупштине Марија Обрадовић, оценивши да се ради о гажењу споразума који је претходно постигнут. – Ви сте погазили споразум јер смо се договориле да се не спомиње Република Косово, нити да ми кажемо да смо дошле у јужни део Србије, већ да будемо толерантни – рекла је Обрадовић након пројекције филма под називом “Follow Us”. Председник Скупштине Косова Кадри Весељи изјавио је да Косово ради на спровођењу добросуседске политике са свим земљама региона, па и са “својим северним суседом, Србијом”. Састанак народних посланица две скупштине организовала је Мисија ОЕБС-а на Косову.
Прочитајте још:Дачић: Неприхватљива и четврта верзија британске резолуцијеСНС: Где је Пајтић видео нацрт закона о пољопривредном земљиштуПАРАJЛИЈА: Мирослав Илић из Треће Србије зарађује више и од градоначелника Вучевића
Извор: Телеграф  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА