Најновије

Шешељ наредио радикалима за 11. јул: Обуците црно и понесите четничке заставе са мртвачким главама (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Лидер СРС Војислав Шешељ данас је још једном оштро упозорио премијера Србије Александра Вучића да не иде у Сребреницу.
Војислав Шешељ (Фото: Милан Лучић)

Војислав Шешељ (Фото: Милан Лучић)

- Упозоравамо Александра Вучића да не сме да иде у Сребреницу и да понижава не само себе, него и цели српски народ. Тамо нема убијених цивила, нема убијених жена, нема убијене деце. Али од тога муслиманске власти у Сарајеву, уз потпору својих западних савезника ипријатеља, праве годинама циркус. То је, дакле, нешто што је врхунски цинизам, што свет до сада није видео, и ми не бисмо смели са своје стране да у томе учествујемо. Уосталом, ми вас упућујемо на истраживања Института за проучавање страдања српског народа у 20. веку, који делује уБеограду већ годинама и који предводи господин Иванишевић, који је утврдио скоро поименично за сваку од ових наведених жртава, је ли у питању лице које је заиста постојало, је ли у питању лице које је погинуло у рату, у којим околностима је погинуло, у ком времену итд“ - рекао је Шешељ. Он је још једном позвао све чланове и симпатизере СРС да се у суботу у 11 часова прикључе демонстрацијама које организује већи број "прозападних невладиних организација", а у којима најистакнутију улогу играју Жене у црном, затим Хелсиншки одбор за људска права иостали. - Српски радикали ће тамо доћи, и да би били обучени у складу са интенцијама митинга, позивамо наше људе да дођу обучени у црно и сацрним четничким заставама са истакнутим мртвачким главама, укрштеним костима, и натписом „С вером у Бога, за отаџбину и слободу“, „Слобода или смрт“ - рекао је Шешељ. Шешељ је рекао да у Сребреници није реч о "невиним жртвама већ о ратним заробљеницима који су окрвавили руке над Србима". Погледајте Шешељево објашњење о томе шта се десило у Сребреници у јулу 1995. године: Радикали су јуче прославили руски вето у УН а снимак можете погледати ОВДЕ.
Прочитајте још:ЈЕЗИВО: Шутановац бранећи „Жене у црном“ поредио геј параду и литијуДСС упозорава: ВАНУК је темеље за измишљање „војвођанске нације“!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА