Najnovije

Šešelj naredio radikalima za 11. jul: Obucite crno i ponesite četničke zastave sa mrtvačkim glavama (VIDEO)

BEOGRAD - Lider SRS Vojislav Šešelj danas je još jednom oštro upozorio premijera Srbije Aleksandra Vučića da ne ide u Srebrenicu.
Vojislav Šešelj (Foto: Milan Lučić)

Vojislav Šešelj (Foto: Milan Lučić)

- Upozoravamo Aleksandra Vučića da ne sme da ide u Srebrenicu i da ponižava ne samo sebe, nego i celi srpski narod. Tamo nema ubijenih civila, nema ubijenih žena, nema ubijene dece. Ali od toga muslimanske vlasti u Sarajevu, uz potporu svojih zapadnih saveznika iprijatelja, prave godinama cirkus. To je, dakle, nešto što je vrhunski cinizam, što svet do sada nije video, i mi ne bismo smeli sa svoje strane da u tome učestvujemo. Uostalom, mi vas upućujemo na istraživanja Instituta za proučavanje stradanja srpskog naroda u 20. veku, koji deluje uBeogradu već godinama i koji predvodi gospodin Ivanišević, koji je utvrdio skoro poimenično za svaku od ovih navedenih žrtava, je li u pitanju lice koje je zaista postojalo, je li u pitanju lice koje je poginulo u ratu, u kojim okolnostima je poginulo, u kom vremenu itd“ - rekao je Šešelj. On je još jednom pozvao sve članove i simpatizere SRS da se u subotu u 11 časova priključe demonstracijama koje organizuje veći broj "prozapadnih nevladinih organizacija", a u kojima najistaknutiju ulogu igraju Žene u crnom, zatim Helsinški odbor za ljudska prava iostali. - Srpski radikali će tamo doći, i da bi bili obučeni u skladu sa intencijama mitinga, pozivamo naše ljude da dođu obučeni u crno i sacrnim četničkim zastavama sa istaknutim mrtvačkim glavama, ukrštenim kostima, i natpisom „S verom u Boga, za otadžbinu i slobodu“, „Sloboda ili smrt“ - rekao je Šešelj. Šešelj je rekao da u Srebrenici nije reč o "nevinim žrtvama već o ratnim zarobljenicima koji su okrvavili ruke nad Srbima". Pogledajte Šešeljevo objašnjenje o tome šta se desilo u Srebrenici u julu 1995. godine: Radikali su juče proslavili ruski veto u UN a snimak možete pogledati OVDE.
Pročitajte još:JEZIVO: Šutanovac braneći „Žene u crnom“ poredio gej paradu i litijuDSS upozorava: VANUK je temelje za izmišljanje „vojvođanske nacije“!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA