Најновије

ДАНАС ЋЕ ТЕК БИТИ ПАКАО: А ево кад и где се очекује освежење!

Републички хидрометеоролошки завод упозорио је да се на подручју Србије до недеље, 16. августа, очекује претежно сунчано и веома топло време, са највишом температуром у већини места од 33 до 37 степени.
Расхлађивање на све начине (Фото: ЈуТјуб)

Расхлађивање на све начине (Фото: ЈуТјуб)

Данас после подне и увече у планинским пределима источне и југоисточне Србије, уз локални развој облачности, очекује се ређа појава краткотрајних пљускова и грмљавине. Јутарња температура ваздуха кретаће се од 13 до 23 степена, а ветар ће бити слаб до умерен, претежно северни, североисточни. И у Београду ће сутра бити претежно сунчано и веома топло време са слабим североисточним ветром, јутарњом температуром ваздуха око 23, а највишом дневном око 37 степени. У Србији ће, према изгледима времена за седам дана, до 20. августа, до недеље бити претежно сунчано и веома топло време са највишом температуром ваздуха у већини места од 33 до 37 степени. У суботу поподне и увече, уз локални развој облачности, очекују се пљускови са грмљавином на југу и западу. У недељу ће бити променљиво облачно са локалним пљусковима и грмљавином чешћим поподне и увече. Почетком наредне седмице биће свежије и нестабилно време са краткотрајним пљусковима и грмљавином, а крајем периода претежно сунчано и топло време, додаје се у саопштењу.
Прочитајте још:Mитрополит Aмфилохије: „НАТО бомбе створиле исламску државу на Косову“ТАЛАС МИГРАНАТА ИДЕ КА СРБИЈИ: 4 милиона избеглица из Грчке креће ка Београду!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА