Најновије

Обама на Аљасци диже буку! (ВИДЕО)

САД - Барак Обама, амерички председник, био је на Аљасци, а тамо је отишао како би упозорио свет на глобално загрејавање, проблем за који тврди да је један од највећих на свету.
Обама снима ситуацију (Фото: ЈуТјуб)

Обама снима ситуацију (Фото: ЈуТјуб)

Он је на овом путовању одржао неколико говора, а пред сам одлазак је поручио да ће САД стратешки да се посвети проблему глобалног загрејавања и Арктика, што је од стране низа аналитичара оцењено као објава рата Русији на пољу превласти на Арктику. Он је на Аљасци поручио да "Америка делује превише споро", те да је глобално загрејавање и климатски и еколошки, али и сигурносни проблем, потврђујући заправо да је реч на првом месту о "освајању територије". Интересантно је да промотивни клип о Обамином путовању на Аљаску се завршава са снимком на којем Обама са мештанима Аљаске симболично једе "сладолед", што је још један показатељ да пропагандна лабораторија Беле куће пази на сваки детаљ у комуникацији са светском јавношћу и презентацији пројеката америчке политике. Погледајте пропагандни спот Беле куће о његовом путовању на Аљаску!
Прочитајте још:РЕКЛА ИМ ЈЕ ИСТИНУ: Погледајте шта је Ле Пенова рекла Французима о мигрантима!ФРКА У НОВОРУСИЈИ: Пургин ухапшен – због покушаја државног удара!?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА