Najnovije

Obama na Aljasci diže buku! (VIDEO)

SAD - Barak Obama, američki predsednik, bio je na Aljasci, a tamo je otišao kako bi upozorio svet na globalno zagrejavanje, problem za koji tvrdi da je jedan od najvećih na svetu.
Obama snima situaciju (Foto: JuTjub)

Obama snima situaciju (Foto: JuTjub)

On je na ovom putovanju održao nekoliko govora, a pred sam odlazak je poručio da će SAD strateški da se posveti problemu globalnog zagrejavanja i Arktika, što je od strane niza analitičara ocenjeno kao objava rata Rusiji na polju prevlasti na Arktiku. On je na Aljasci poručio da "Amerika deluje previše sporo", te da je globalno zagrejavanje i klimatski i ekološki, ali i sigurnosni problem, potvrđujući zapravo da je reč na prvom mestu o "osvajanju teritorije". Interesantno je da promotivni klip o Obaminom putovanju na Aljasku se završava sa snimkom na kojem Obama sa meštanima Aljaske simbolično jede "sladoled", što je još jedan pokazatelj da propagandna laboratorija Bele kuće pazi na svaki detalj u komunikaciji sa svetskom javnošću i prezentaciji projekata američke politike. Pogledajte propagandni spot Bele kuće o njegovom putovanju na Aljasku!
Pročitajte još:REKLA IM JE ISTINU: Pogledajte šta je Le Penova rekla Francuzima o migrantima!FRKA U NOVORUSIJI: Purgin uhapšen – zbog pokušaja državnog udara!?
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA