Најновије

РАМЗАН КАДИРОВ ФАСЦИНИРАО ЗОЛОТОВА: Чечени ће извршити сваку наредбу врховног командатна Путина (ВИДЕО)

ГРОЗНИ -  Заменик министра унутрашњих послова Руске Федерације Виктор Золотов песетио је Чеченију и одржао састанак са командрним кадром МВД Русије (МУП Русије). Након састанка Золотов је, заједно са председником Чеченије, Рамзаном Кадировим присуствовао вежби чеченских специјалаца.
Злотов и Кадиров (Фото: Јутјуб)

Злотов и Кадиров (Фото: Јутјуб)

Кадиров каже да су Чечени пред Золтовим демонстрирали борбене мисије посебне сложености. Золотов је извршио и инспекцију опреме који МВД користи у Чеченији. У Грозном је затим извршена контрола базе специјалних јединица које су за пет минута од доласка Золтова биле у стању пуне борбене готовости. Кадиров тврди да је овакав ниво спремности по први пут демонстриран у полицијских снагама Руске Федерације. - Посебно су се истакле јединице за спречавање нереда. Золтов је видео да су ове јединице, као и сви становници Чеченије, спремни да бране отаџбину Русију и да су способни и спремни да изврше било какву војну наредбу  врховног команданта оружаних снага Руске Федерације Владимира Путина - каже Кадиров. Посета Золтова Чеченији одиграла се у уторак.
Прочитајте још:КАДИРОВ УПОЗОРИО МУСЛИМАНЕ У СВЕТУ: Ако се данас не успротивимо САД и ЕУ и ваше земље ће доћи на ред!ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ВЕЖБЕ „СЛОВЕНСКО БРАТСТВО“: Овако рокају Срби, Руси и Белоруси
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА