Najnovije

RAMZAN KADIROV FASCINIRAO ZOLOTOVA: Čečeni će izvršiti svaku naredbu vrhovnog komandatna Putina (VIDEO)

GROZNI -  Zamenik ministra unutrašnjih poslova Ruske Federacije Viktor Zolotov pesetio je Čečeniju i održao sastanak sa komandrnim kadrom MVD Rusije (MUP Rusije). Nakon sastanka Zolotov je, zajedno sa predsednikom Čečenije, Ramzanom Kadirovim prisustvovao vežbi čečenskih specijalaca.
Zlotov i Kadirov (Foto: Jutjub)

Zlotov i Kadirov (Foto: Jutjub)

Kadirov kaže da su Čečeni pred Zoltovim demonstrirali borbene misije posebne složenosti. Zolotov je izvršio i inspekciju opreme koji MVD koristi u Čečeniji. U Groznom je zatim izvršena kontrola baze specijalnih jedinica koje su za pet minuta od dolaska Zoltova bile u stanju pune borbene gotovosti. Kadirov tvrdi da je ovakav nivo spremnosti po prvi put demonstriran u policijskih snagama Ruske Federacije. - Posebno su se istakle jedinice za sprečavanje nereda. Zoltov je video da su ove jedinice, kao i svi stanovnici Čečenije, spremni da brane otadžbinu Rusiju i da su sposobni i spremni da izvrše bilo kakvu vojnu naredbu  vrhovnog komandanta oružanih snaga Ruske Federacije Vladimira Putina - kaže Kadirov. Poseta Zoltova Čečeniji odigrala se u utorak.
Pročitajte još:KADIROV UPOZORIO MUSLIMANE U SVETU: Ako se danas ne usprotivimo SAD i EU i vaše zemlje će doći na red!EKSKLUZIVNI SNIMCI VEŽBE „SLOVENSKO BRATSTVO“: Ovako rokaju Srbi, Rusi i Belorusi
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA