Најновије

РУСКА ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА: "У Сирији сутра лепо време за бомбардовање" (ВИДЕО)

Руске војне операције у Сирији заузеле су централно место чак и на руским телевизијама, па је тако водитељка на каналу “Русија 24″ објаснила гледаоцима да је у Сирији “време идеално за бомбардовање”.
Време погодно за бомбардовање (Фото: Јутјуб)

Време погодно за бомбардовање (Фото: Јутјуб)

На мапама су чак исцртани и борбени авиони Су-24 и Су-34 којим Русија већ данима врши агресију над Исламском државом. - Са метеоролошке перспективе време у Сирији је више него одлично за ваздушне операције – рекла је водитељка, и додала да је временска прогноза за цео октобар више него повољна. Она је објаснила да ће укупно бити 10 кишних дана, температура ће се кретати преко 35 степени, а брзина ветра ће бити изузетно ниска. – Овакви временски услови су више него идеални за испуњење планираних задатака – објаснила је и рекла да је чудно што је видљивост у октобру овако добра. Они су на телевизијским екранима приказали и путању бомби борбених авиона у зависности од времена које ће се тог дана очекивати. Погледајте видео:
Прочитајте још:Пентагон одбио да координира са Русијом у борби са ИДДамаск: Заједничка борба с Русијом победиће тероризам
Извор: independent.co.uk, Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА