Najnovije

RUSKA VREMENSKA PROGNOZA: "U Siriji sutra lepo vreme za bombardovanje" (VIDEO)

Ruske vojne operacije u Siriji zauzele su centralno mesto čak i na ruskim televizijama, pa je tako voditeljka na kanalu “Rusija 24″ objasnila gledaocima da je u Siriji “vreme idealno za bombardovanje”.
Vreme pogodno za bombardovanje (Foto: Jutjub)

Vreme pogodno za bombardovanje (Foto: Jutjub)

Na mapama su čak iscrtani i borbeni avioni Su-24 i Su-34 kojim Rusija već danima vrši agresiju nad Islamskom državom. - Sa meteorološke perspektive vreme u Siriji je više nego odlično za vazdušne operacije – rekla je voditeljka, i dodala da je vremenska prognoza za ceo oktobar više nego povoljna. Ona je objasnila da će ukupno biti 10 kišnih dana, temperatura će se kretati preko 35 stepeni, a brzina vetra će biti izuzetno niska. – Ovakvi vremenski uslovi su više nego idealni za ispunjenje planiranih zadataka – objasnila je i rekla da je čudno što je vidljivost u oktobru ovako dobra. Oni su na televizijskim ekranima prikazali i putanju bombi borbenih aviona u zavisnosti od vremena koje će se tog dana očekivati. Pogledajte video:
Pročitajte još:Pentagon odbio da koordinira sa Rusijom u borbi sa IDDamask: Zajednička borba s Rusijom pobediće terorizam
Izvor: independent.co.uk, Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA