Најновије

ЖЕЛЕ МИР СА ИСЛАМСКОМ ДРЖАВОМ?! Шефови ЕУ траже да Русија прекине нападе!

ЛУКСЕМБУРГ - Шефови дипломатија земаља чланица Европске уније осудили су данас на састанку у Луксембургу руску ваздушну интервенцију у Сирији и позвали све сиријске политичке факторе укључујући и представнике владе Башара ал Асада да ступе у дијалог како би насиље престало.
Европска Унија (Фото: Pixabay)

Европска Унија (Фото: Pixabay)

"Недавни руски војни напади који нису усмерени само на Д’аиш (такозвану Исламску државу) и друге терористичке групе са списка Уједињених нација, већ и на умерену опозицију, изазвали су дубоку узнемиреност и одмах треба да престану”, поручили су министри у закључцима са седнице министарског савета. Министри су позвали све факторе са политичким утицајем, укључујући Башаров режим, да тај утицај искористе за укључивање у напоре УН да се нађе политичко решење како би се зауставио рат, у коме је досад погинуло четврт милиона људи, а расељено преко 11 милиона.
Прочитајте још: 
У министарском саопштењу се оштро осуђују напади на цивиле и уништавање светске културне баштине од стране терориста ИД, уз најаву повећања европских хуманитарних донација за избеглице у Турској, Либану и Јордану. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА