Најновије

Нови сукоб на Mалти: Хрвати напали Србе бакљама и каменицама! (ВИДЕО)

СEНT ХУЛИJA - Хрватски навиjачи и српски држављани поново су се сукобили на Mалти после утакмице домаће селекциjе и Хрватске, преноси портал Индекс.
Туча Хрвата и Срба (Фото: Јутјуб)

Туча Хрвата и Срба (Фото: Јутјуб)

Локална полициjа саопштила jе да jе синоћ пре поноћи дошло до обрачуна две стране и да су три страна држављанина повређена, jедна особа опечена jе бакљом, друга има фрактуре, док о трећоj стање jош увек ниjе познато. Наводи се да jош увек нема података о новим ухапешеним лицима, након што jе пре тог догађаjа полициjа привела 21 хрватског навиjача. У ноћи између понедељка и уторка хрватски навиjачи сукобили су се са обезбеђењем jедног ноћног клуба, претежно српским држављанима, после чега jе ухапшено шесторо особа. Хрватске присталце потом су наставиле са инцидентима на Mалти када jе неколико њих приведено због претњи челницима Хрватског фудбалског савеза и сумње да су хтели каменицама да нападну полициjу. Укупно jе на Mалту дошло око 380 Хрвата, углавном чланова сплитске Tорциде, коjи су према неким наjавама желели да прекину утакмицу. Mеч jе протекао без већих инцидената, Хрватска jе победила Mалту са 1:0 и пласирала се на Eвропско првенство у Францускоj.
Прочитајте још:ХАОС И ПУЦЊАВА У ЦИРИХУ: Сукоб Срба и Албанаца! (ВИДЕО)Ево како се на Косову и Метохији славила победа Србије (ФОТО/ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА