Најновије

ПАКЛЕНИ ПЛАН: Украјински нацисти долазе Милу у помоћ!

Интернет портал South Front изнео је информацију да су црногорске и украјинске власти прошлог месеца постигле споразум да украјински радикали и учесници сукоба у Одеси и Кијеву дођу у Црну Гору и помогну режиму Мила Ђукановића да се одржи на власти.
(Фото: southfront.org)

(Фото: southfront.org)

Како наводи овај портал, преговори се остварују под патронатом САД, а према том плану, украјински радикали и учесници сукоба у Одеси и Кијеву би требало да се физички супротставе демонстрантима, учествују у провокацијама и подрже друге напоре црногорског режима да задржи власт у земљи. South Front наводи да је тиме црногорско руководство показало да је спремно на вршење кривичних дела по аналогији са акцијама владе у Кијеву. Штавише, показало се спремним да учествује у криминалној завери против сопственог народа, зарад интереса деструктивних група у власти САД. Према сазнањима портала South Front, само део америчке владе подржава ову врсту акција, а развој догађаја у Црној Гори се одвија на основу приступа америчког Стејт департмента. - Позивамо грађане Црне Горе да буду опрезни и обрате пажњу на људе које тешко говоре српски или говоре само енглески, наводи се на крају текста.
Прочитајте још:ТРАМП: Ако уђем у Белу кућу – Америка ће са Русијом имати веома добре односеИСТИНА НА ПОМОЛУ: Лекар утврдио зашто су делови тела из А-321 расути наоколо!Чепурин: „Подигли смо у Русији споменик Тесли, а ускоро и српском генералу Михајлу…“
Извор: South Front, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА