Најновије

"Школа за љубавнике" представа која ће обележити годину

Београдску публику ускоро очекује премијера представе "Школа за љубавнике" у којој играју Милан Васић, Милан Калинић, Јелена Ракочевић, Александра Цуцић и Бојан Стојчетовић који је написао текст и режирао ову представу. Премијера ће бити одржана 15. новембра са почетком у 20 сати у Установи културе Палилула. 
Представа (Фото- FaVI)

Представа (Фото- FaVI)

Радња ове представе је смештана у Италији, крајем 50-их година. Муж и жена, јако успешни у свему што раде, упадају у брачну колотечину. Потреба да се из ње изађе по сваку цену, доводи до пар њихових одлука, које ће им променити животе. Наизглед обични брачни проблеми, претвориће се у невиђене компликоване ситуације, које ће на најкомичнији начин пробати да реше. Као што свака једначина има једну, или две непознате, тако се и у њихов случају јављају три ''непознате'', које им само додатно компликују ситуацију. Крајње чудна служавка, кућни пријатељ адвокат, као и унајмљени професор, за још чуднију школу, потрудиће се да компликовано доведу у крајње замршено. А крајње замршено, у реално незамисливо. Нико од њих није оно што јесте. Нити је оно што јесте, оно што они мисле. На брилијантно и комичан начин нас Милан Васић и Јелена Ракочевић, враћају у оно време, када је могуће било немогуће. Милан Калинић каквог до сада нисте видели, без иједне речи изазива позитивну реакцију публике! Бојана Ординачев и Бојан Стојчетовић, ће вас подсетити, зашто негативци могу бити најпозитивнији!
Прочитајте још:„Мали човече шта сада?“Са гашењем Танјуга и ова чувена реченица из „Лајања на звезде“ одлази у историју (ВИДЕО)
Извор:Правда/Марија Гојковић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА