Најновије

ПРЕПОЗНАЛИ МАЈКУ ПО МИНЂУШАМА: Пронађена Српкиња која је нестала након експлозије

ПАРИЗ - Љиљана Атанасковић Павловић, којој се изгубио сваки траг након експлозије код стадиона у Паризу, пронађена је у болници "Питије салпетријер" у Паризу, потврдила је за Блиц њена ћерка Тамара Ђорђевић.
Торонто у бојама Француске (фото: Ксинхуа)

Торонто у бојама Француске (фото: Ксинхуа)

- Мајку су препознали по минђушама, и то је све што тренутно знамо. Ацине сестре су је пронашле и јавиле нам. Наши пријатељи ће ићи код ње да је обиђу. Ништа више не знамо – рекла је Тамара. Љиљанин брат Раде Жикић, каже да су је пронашли њихови пријатељи из Пожаревца који живе у Паризу. - Љиљана је у критичном стању, и ускоро ћемо сазнати све. Лекари у болници су видели српско презиме и некако су дошли до ових наших пријатеља. Тако смо и ми сазнали – каже Раде. "Она је у бесвесном стању, зато до сада није ни евидентирана и није могла да да податке о себи. Пошто смо утврдили да постоји једна неидентификована жена, дошли смо овде и довели њену рођаку која је потврдила да је реч о Љиљани Павловић", рекао је Тањугу амбасадор Србије у Паризу Рајко Ристић. Амбасадор је до сад посетио петоро од шесторо, са Љиљаном седморо, српских држављана повређених у нападима у Паризу. Подсетимо, Љиљанин супруг, Аца Павловић из Париза рањен је код стадиона након терористичког напада и налази се у болници у критичном стању. Љиљана је из Краљева отишла у Париз након удаје за Ацу. Њих двоје су испред стадиона на коме је извршен један од терористичких напада продавали шалове.
Прочитајте још: 
У неколико координисаних самоубилачких напада у Паризу у петак увече живот је изгубило више од 120 људи, а рањено је преко 350. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА