Najnovije

PREPOZNALI MAJKU PO MINĐUŠAMA: Pronađena Srpkinja koja je nestala nakon eksplozije

PARIZ - LJiljana Atanasković Pavlović, kojoj se izgubio svaki trag nakon eksplozije kod stadiona u Parizu, pronađena je u bolnici "Pitije salpetrijer" u Parizu, potvrdila je za Blic njena ćerka Tamara Đorđević.
Toronto u bojama Francuske (foto: Ksinhua)

Toronto u bojama Francuske (foto: Ksinhua)

- Majku su prepoznali po minđušama, i to je sve što trenutno znamo. Acine sestre su je pronašle i javile nam. Naši prijatelji će ići kod nje da je obiđu. Ništa više ne znamo – rekla je Tamara. LJiljanin brat Rade Žikić, kaže da su je pronašli njihovi prijatelji iz Požarevca koji žive u Parizu. - LJiljana je u kritičnom stanju, i uskoro ćemo saznati sve. Lekari u bolnici su videli srpsko prezime i nekako su došli do ovih naših prijatelja. Tako smo i mi saznali – kaže Rade. "Ona je u besvesnom stanju, zato do sada nije ni evidentirana i nije mogla da da podatke o sebi. Pošto smo utvrdili da postoji jedna neidentifikovana žena, došli smo ovde i doveli njenu rođaku koja je potvrdila da je reč o LJiljani Pavlović", rekao je Tanjugu ambasador Srbije u Parizu Rajko Ristić. Ambasador je do sad posetio petoro od šestoro, sa LJiljanom sedmoro, srpskih državljana povređenih u napadima u Parizu. Podsetimo, LJiljanin suprug, Aca Pavlović iz Pariza ranjen je kod stadiona nakon terorističkog napada i nalazi se u bolnici u kritičnom stanju. LJiljana je iz Kraljeva otišla u Pariz nakon udaje za Acu. NJih dvoje su ispred stadiona na kome je izvršen jedan od terorističkih napada prodavali šalove.
Pročitajte još: 
U nekoliko koordinisanih samoubilačkih napada u Parizu u petak uveče život je izgubilo više od 120 ljudi, a ranjeno je preko 350. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA